WordPress 5.0

WordPress 5.0

Hvad betyder det for min hjemmeside.

Har du lavet en masse tilpasninger og er du uheldig at bruge et tema og plugin der ikke understøtter den nye måde at block redigere på så bør du ikke lige opgradere til WordPress 5.0 og er du ikke klar på at vi snart skriver php 7.3 med en masse nye funktioner så er du snart bagud af dansen.


Jeg hævder at jeg ikke vil bruge tid på at code.. Selv kan jegbruge ssh og vim til at rettet småting på serveren..bare fordi jeg kan. Og detmed at hvorfor jeg ikke koder.. om jeg kan skrive kode  forstummernår jeg med 12 år gamle lab top, derkøre med en mint Linux, åbner en terminal op og live redigere på min hjemmeside.

Jeg har næsten 20 års erfaring med Linux server kan arbejde med både Redhat og Debian kloner..  

Jeg elsker at bruge WordPress til at Publicer på, det betyder dog ikke at jeg ikke gerne vil have en lækker landingpage eller bruge den til en Webshop.. eller bruge den forskellige bookingfunktioner. Det er der ikke ændret på med den nye opbygning af WordPress.

Jeg fortæller mere om det, i den kommende Meetup i Herning.  Jeg viser her mange af de fede muligheder der er i WordPress 5.0, kan du ikke rigtig lide det du nu ser i WordPress skulle du måske migrere til noget andet og mere gammeldags. Det med opbygning indhold i blokke giver næsten uanede muligheder i et CMS og kan være med til at gøre alting mere dynamisk og levende.     

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *