Har du opdateret til 5.0

Tøv en kende..

Har du en ret ukompliceret blog. så vil der sikkert ikke være de store problemer i at lave en opdatering til 5.0. Jeg vil dog anbefale at lave backup af din side.. et rollback .. er en god måde at sikre sig at man ikke pludselig mister sine data på siden.

Jeg skriver efterhånden en del artikler om WordPress og de er da at finde på Servermaster.dkWeb4marketing.dk  eller beta.web4marketing.dk blog sider. En del artikler vil naturligvis kun være at finde her på WP-Herning.. men det at lave copy and paste artikler er google bestemt ikke glad for. 

Da jeg har mange tusinde timer i WordPress så er der en del guldkorn at hente i mine for skellige blogs.. og alle er naturligvis velkommen til at finde inspiration på mine sider.

Personligt er jeg rigtig glad for den nye opdatering og langt de fleste af de sider jeg har ansvaret for har da heller ikke problemer med den nye version af WordPress. 

Matt Mullenweg

Herunder kan du se og hører hvad manden næst efter gud siger om den retning WordPress tager.. og hvad det indebærer for os. som bruger af WordPress. Det kan godt ske at vi som webdesigner får kamp til stregen af den almindelige bruger.. men er er det ikke bare godt at det .. jeg mener jo ..  hvis man som udvikler og designer er bange for det nye der er i WordPress så er det måske en anden metier man skal ind på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *