Om WordPress

Om

I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om WordPress, og hvorfor du bør benytte WordPress, der er mange fordele ved netop at bruge WordPress som content management system, i daglig tale forkortet til ”CMS”

For nye bruger er WordPress forholdsvis let at komme i gang med at bruge.
Men man opdager hurtigt at der er rigtig mange muligheder i det CMS, der i første omgang egentlig kun skulle have været en Blog.

WordPress giver dig mulighed for at håndterer forskelligt indhold på din hjemmeside / blog, det på en måde langt de fleste kan finde ud af.
Det er da også brugervenligheden, der sammen med de syg mange muligheder, der kan håndteres i WordPress som CMS. Der har gjort WordPress til verdens største CMS, man skønner at mere end 30% af alle CMS’er håndteres af WordPress side.

Som bruger af WordPress behøver du ikke at kunne andre koder end dit login og kan du mere kode end det så brug dog krudtet på at bidrage til WordPress. I stedet for at prøve på at tilpasse noget andre har lavet… Det eneste man få ud af der er spagettikode..

Selv kiggede jeg på WordPress for første gang i 2003.. men her var det ikke det jeg ledte efter. Jeg glemte dog aldrig navnet WordPress, og da jeg startede en blog på en Debian maskine kørende fra 2005 – 2008 desværre lykkes det ikke lige at migrere de data over på den database der i dag stadig lever i bedste velgående selv om den er startet i ultimo 2008.

Jo jeg kan god selv skrive lidt kode, men er rigtig stor fan af drag and drop .. Ser jeg tit tingene lidt fra en skæv vinkel….. Ja!

Jeg kan beskrive det på lidt som ”Den dybe tallerken er opfundet” for mig at se, er der ikke nogen grund til at genopfinde den. Men kan man ikke i stedet bruge den som en skål eller er den ikke også perfekt hvis man vender den om og anvender den som afdækning.

Gennem en del år var WordPress også præget af der var rigtig mange der ydede bidrag til koden i maskinen. Og det var rigtig svært at finde hoved og hale på koden.. fix på fix.. så mange af dem der mente at de var ”seriøse”… programmører ville ikke rører ved WordPress med en ildtang..
WordPress er Open source og bygger på den kognitive intelligens. Og der findes ikke noget der kan matche den intelligens.

Med WordPress kan du håndtere tekster, lyd foto og video. Langt det meste laves nemt visuelt og håndteres hurtigt og elegant uden at du behøver at bruger koder.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om

Avanceret WordPress – Hvordan
SEO – Search engine optimization
Mobilvenlig – Responsive
Webshop – plugins – Temaer –

Så kan du roligt læse videre

WordPress Fordelene

WordPress er baseret på PHP og MySQL og er et gratis opensource CMS. Det er det mest udbredte system i dag, Det betyder at der er rigtig mange der kan bruge og arbejde i WordPress. Noget der er godt hvis man som virksomhed eller blogger får brug for hjælp til at får avanceret indhold på siden.

WordPress har eksisteret siden 2003, og betragtes som en sikkerplatform at arbejde når den holdes opdateret, koden er løbende blevet revideret, så eventuelle sikkerheds huller er altid blevet lukket hurtigt hos mange udbyder er det også muligt at lave opdateringer og backup helt automatisk.

WordPress opbygning indekseres altid godt i Søgemaskiner. Set i forhold til andre systemer så vil du i sikkert komme til at rangere højere i Google uden at du behøver at lave ekstra optimering.
Men der findes værktøjer til at lave yderligere søgemaskineoptimering på en WordPress blog, der også vil give dig et godt løft på Google ranking.

Mobilvenlig eller også kaldet responsiv så siderne ser godt ud både på desktop og mobil. Det er indbygge i WordPress i dag. Men noget man hele tiden selv skal tjekke hver gang man lave om i opsætningen på hjemmesiden.

De avancerede muligheder er der mange i WordPress blog det er muligt at tilføje nye Temaer plugins i det uendelige så hvad enten du mode blogger, er amatør fotograf, virksomhedsejer, eller drømmer du blot om at starte en starte en webshop. Så WordPress kan hjælpe dig godt i gang uden at det behøver at koste dig.

Da WordPress er den største CMS så er det også den dem der sætter standarden på SO ME og de andre retter pænt i efter dem Det er let at dele videre på bla. på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn og andre. Selv fra din Mobil er det muligt at blogge mens du er på farten.

En Hjemmesideløsning bygget over en WordPress blog kan laves så det ikke koster… men det er muligt at tilkøbe stort set alt hvad man ønsker

Teksten er skrevet af marketing og koncept udvikler Per Borch fra Web4marketing.dk der også er supportere ved mange jyske Meetup,s

Jeg inviteret dig da også til at møde de mange Frivillige der ikke er bange for at dele ud af den viden vi gennem rigtig mange år som udviklere har opbygget.

Nyheder fra Herning

Kontakt WP-Herning

Har du nogle spørgsmål kan du måske få et godt svar her.

Server