Herning gruppen er del officielle WordPress

Vi blev i maj måned 2019 en del af fællesskabet inden for WordPress og har der har dermed også fået status af WordCamp organizers.

Det er noget der kan være med til, igen at pin-pointe Herning på Danmarkskortet som en af de byer som bare er lidt mere innovativ og foretagsom, hvem ved om det ikke kan et sted i det midt-jyske, der kommer til at stå for kommende WordCamp events i Danmark.

Drømme og visioner

Jeg er så småt i gang med at finde virksomheder, der kunne have interesse i at støtte op om det. WordCamp Denmark jo er noget af et projekt, derfor skal der også findes en de frivillige til at få det til at ske. Kender I nogen der kunne tænkes sig at bakke op om det projekt?.. der kommer til at være meget mere info på WordPress danmarks hjemmeside. Her vil I erfarer at vi allerede sidder rigtig godt placeret og allerede er dybt involveret i det arbejde.

Jeg skylder jeg vist at fortælle lidt om min interesse for WordPress og internettet,  hvor det startede. længe før årtusindskiftet, her var jeg fascineret af det medie, og var her gået i gang med at lege lidt med html.  Jeg blev blev dog ret hurtig fanget af de muligheder der var i var i at have indholdet i en database frem for på de enkelte sider. 

Gennem gamer miljøet fandt noget af det jeg søgte i at arbejde med forskellige servertyper. Jeg havde gennem det meste af 10 år en mindre serverpark kørende med gameservere.  Det var ret spændende at arbejde med statistikker og her blev MySQL serveren hurtig en medspiller i det arbejde her er der pludselig ikke langt til sidde backend med en hjemmeside. 

 Selv har jeg brugt WordPress til min personlige hjemmeside siden 2006. Der har været et hav af forskellige tema og plugins på den.. og det har den overlevet.. den startede sit liv på en lille server jeg havde stående hjemme i garagen.. og er blevet flyttet adskillige gange.   

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *